Erasmus+ program okupio 23 studenta

FOTO: Veleučilište Ivanić-Grad otvorilo vrata studentima iz Poljske i Slovenije

Po završetku programa svi su sudionici istaknuli da im je ovo bilo prekrasno i korisno iskustvo
IMG-20240606-WA0066

Na Veleučilištu Ivanić-Grad održan je Erasmus + kombinirani intenzivni program pod nazivom “Modern Integrative Approach in Physiotherapy”. Veleučilište je otvorilo vrata za 23 studenata fizioterapije iz Poljske i Slovenije koji su željeli steći nova znanja o modernom pristupu u fizioterapiji.

U programu su sudjelovali studenti s visokih učilišta: Wroclaw University of Health and Sport Sciences, Poland; Uniwersytet Kaliski im. Prezydenta Stanisława Wojciechowskiego, Poland; University of Applied Sciences in Tarnów, Poland; Univerza v Novem mestu, Novo Mesto, Slovenia Faculty of Public Health. Program je trajao od 3. do 7. lipnja uz prethodni on-line dio održan 27. svibnja.

Sudionici su na virtualnoj i fizičkoj mobilnosti učili o virtualnoj stvarnosti; komunikaciji nepokretnih pacijenata putem pokreta očiju uz asistenciju uređaja; robotici u fizioterapiji; ulozi bioetike i timskog rada u pružanju i povećanju profesionalne usluge; te Schroth terapiji. Također su upoznali osobitosti SB Naftalan i Poliklinike Glavić, a program su obilježile i socijalne aktivnosti usmjerene na druženje, upoznavanje različitih kultura i razmjeni znanja.

Po završetku programa svi su sudionici istaknuli da im je ovo bilo prekrasno i korisno iskustvo.

Događanja
Ivanić-Grad