Promocija diplomanata u Zaprešiću

FOTO: Veleučilište Baltazar promoviralo tristotinjak novih diplomanata

Veleučilište Baltazar u Zaprešiću radi već više od 20 godina, dugačku tradiciju i bogate studijske programe na tri prijediplomska i četiri poslijediplomska studija
448550319_1041699727779530_2319972905574294574_n

Tijekom dva dana u četiri grupe održana je promocija diplomanata Veleučilišta Baltazar Zaprešić. Tristotinjak diplomanata u Vršilnici Novih dvora u Zaprešiću primilo je zaslužene diplome Stručnog prijediplomskog studija poslovanje i upravljanje i Stručnog prijediplomskog studija Poslovanje i upravljanje i Informacijske tehnologije te Stručnih diplomskih studija projektni menadžment, financijski menadžment, menadžment javnog sektora te komunikacijski menadžment.

-Ovo je najsvečaniji trenutak u našoj ustanovi. Dan kada studentima predajemo njihove diplome koje su zaslužili tijekom školovanja koje nije uvijek bilo lako i jednostavno. Mnogi od njih se školuju uz posao, imaju obitelji i potrebna su brojna odricanja da bi se došlo do diplome. Mi smo im dali znanje, a sada je na njima da napreduju u svojim poslovima i stvaraju uspješne karijere- rekao je na promociji Ivan Ružić, dekan Veleučilišta Baltazar.

Veleučilište Baltazar u Zaprešiću radi već više od 20 godina, dugačku tradiciju i bogate studijske programe na tri prijediplomska i četiri poslijediplomska studija. Od prošle akademske godine omogućeno je i studiranje na daljinu pa je školovanje u ovoj ustanovi moguće gotovo svima.

Događanja
Zaprešić