FOTO: Veleševcu pohvale za organizaciju, Kuče u završnicu s prve pozicije

Igralište "Prek" u Veleševcu ugostilo je deveto kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine
DSC_9216

Malonogometna liga Turopolja i Posavine svoj je nastavak imala u Veleševcu. Igralište „Prek“, reći će vam domaćini, jer se nalazi prek Savišća bila je deveta postaja lige. Starijim generacijama igralište je još uvijek u sjećanju, jer do početka devedesetih godina na njemu je igrao NK Posavina.

Mlada ekipa okupljena oko Nikole Dolačkog dala si je truda da sve prođe u najboljem redu. Za posjetitelje je tu bio šator u kojem su mogli potražiti zaklon od sunca, ali se i osvježiti uz hladna pića te okrijepiti uz odličan gulaš. Za mnoge je ovo bila najbolja organizacija Veleševca do sada. Nažalost, domaći teren momčad nije iskoristila, te je doživjela poraz od Jagodnog.

No, sve to bila je uvertira za ono što je slijedilo, jer u Veleševcu su se sastale dvije najbolje momčadi lige, Turopolje i Kuče, a nakon susreta zadovoljniji su bili u taboru Kuča, koje je zgodicima iskusnih Hrvoja Jančetića i Petra Milatovića.

Rekao bi nakon svega prvi „brk Vukomeričkih gorica“ Zlatko Petrac, kako je bič puknuo, no da bi tome tako i bilo Kučani trebaju biti na oprezu u posljednja dva kola u kojima sami odlučuju o svoj sudbini. 

Grad
Hrvatska
Općina
Orle
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija