Štraparijada u Strmcu Bukevskom

FOTO: Vedran Pereković još jednom sjajan domaćin štraparijade u svome Strmcu Bukevskom

Strmec Bukevski, rodno selo Vedrana Perekovića još jednom je postalo središte ponajboljih štrapara iz regije
DSC_3091

Vedran Pereković posljednjih tjedana zajedno s mnogobrojnom ekipom radio je na organizaciji još jednog natjecanja, kojim je otvorena sezona štraparijada u Hrvatskoj.  Strmec Bukevski i njegov ranč dočekao je lijepi topao dan, a to je uz stazu, ali i šator od ranih prijepodnevnih sati privuklo brojne posjetitelje, koji su došli podržati natjecatelje, ali i uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi koja im se nudi.

-Za sada je sve na nivou, vjerujem kako će tako i ostati do kraja. Odabrali smo dobre klade i nitko se na ništa ne žali- na prvu će Vedran Pereković, koji se ove godine natjecao u lakoj kategoriji s novim konjima, kojima su ovo prva natjecateljska iskustva.

-Rezultat je ok, s obzirom na mlade konje. No, posljednjih tjedana više sam se bavio organizacijom- ističe Pereković, kojem je naročito drago što su u Strmec Bukevski došli štrapari iz Slovačke, Slovenije, Slavonije i Like.

-Nikada si nisam mogao zamisliti da ću na svom gruntu skupiti ovoliko ljudi. Jednostavno, nešto sjajno- zaključio je razgovor domaćin natjecanja Vedran Pereković.

A kako je u Strmcu gdje slijedi natjecanje u srednjoj i teškoj kategoriji, možete vidjeti u našoj galeriji.

Događanja
Velika Gorica