Tri strijelca za tri boda

FOTO: Vatrogasac uvjerljiv protiv Jamnice

Vatrogasac je ovom pobjedom došao do 29 bodova te se trenutno nalazi na petom mjestu
DSC_0345

Nogometaši Vatrogasca svojim vjernim Browinzima poklonili su lijep uskršnji poklon – uvjerljivu pobjedu protiv Jamnice. Gosti iz Pisarovine u Kobiliću su poraženi s 3:0, čime je Vatrogasac, došao do druge vezane pobjede nakon remija na startu proljetnog nastavka prvenstva.

Put prema pobjedi trasirao je Mato Barišić koji je u 19. minuti efektno pogodio pod gredu za 1:0. Na 2:0 povisio je Marko Haraminčić nakon Barišićeve asistencije, koji je imao prste i u trećem zgoditku kada je pronašao Tvrtka Hrženjaka koji je postavio konačnih 3:0.

Posavec je u 16. kolu bio siguran u Turopolju gdje je istoimenog domaćina porazio s 3:1. Vodeće Bestovje s 4:1 nadigralo je Samoborski Otok, dok su Donja Kupčina i Sloga SUZA slavili minimalne pobjede kod Ostrne (2:3) i Donje Zeline (1:2). Kolo će u ponedjeljak utakmicama od 16,30 zaključiti Dinamo Hidrel-Brcko i Buna-Novaki.

1. ŽNL JUG, 16. KOLO
NK VATROGASAC – NK JAMNICA 3:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Barišić (19), 2:0 Haraminčić (38), 3:0 Hrženjak (80)
NK VATROGASAC: B.Grilec, Šošić, I.Paradžik, Krasnić, Kontić, Krstanović (od 46. Sambol, od 58. Križanac), Antunović (od 65. Andrišević), Haraminčić, Hrženjak, J.Grilec, Barišić. TRENER: Vjekoslav Čavar
NK JAMNICA: Žunec, Žlebečić (od 75. Milatović), Grčević (cap.), J.Čefko, Čačković, Špišić, Britvec, D.Peršin, L.Čefko (od 85. L.Peršin), Vujanić (od 75. Živko), Maretić (od 46. Mihaljević). TRENER: Zvonimir Peršin

Sport
Velika Gorica