Sve je podiljeljeno posjetiteljima

FOTO: Uspješna kriška Kotlovinijada; svoje umijeće pokazali majstori iz 20 ekipa

Uz domaće ekipe, u Križ su stigli i gosti iz Ivanić-Grada, Dugog Sela, Rugvice, Samobora, Vrbovca i Martinske Vesi, što organizatorima samo daje vjetar u leđa, da i dogodine održe natjecanje
DSC_6858

U sklopu obilježavanja Dana Općine Križ, Udruga branitelja Općine Križ po prvi se puta okušala u organizaciji natjecanja u spravljanju kotlovine. Premijerna kriška Kotlovinijada bila je i više nego uspješna, jer natjecanju se odazvalo 20 ekipa. Uz domaće ekipe, u Križ su stigli i gosti iz Ivanić-Grada, Dugog Sela, Rugvice, Samobora, Vrbovca i Martinske Vesi, što organizatorima samo daje vjetar u leđa, da i dogodine održe natjecanje, kojem su se odazvali i brojni Križani, koji su se na kraju natjecanja mogli počastiti spravljenom kotlovinom.

-I više nego smo zadovoljni. Računali smo na 15 ekipa, a nama se odazvalo njih 20. To je i više nego perfektno. Poanta svega ovoga je da se družimo i lijepo zabavimo- s ponosom će predsjednik Udruge branitelja Općine Križ, Željko Brincka.

-Ja se nadam kako će ovo prerasti u tradiciju. Mi već sada razmišljamo o uvođenju prijelaznog pehara. Kada sve ovo vidite, može tek kazati ovo je prekrasno zbog čega nema smisla da s ovime ne idemo dalje- poručio je Brincka.

Kotlovinijadi koja je održana u središnjem parku u Križu odazvao se i načelnik Marko Magdić, koji nije krio svoje zadovoljstvo.

-Prije svega čestitam Udruzi branitelja na odličnoj organizaciji, jer sve je bilo besprijekorno organizirano. Ovdje nije bilo bitno pobijediti, već sudjelovati i dobro se zabaviti- kazao je načelnik Magdić.

Kako je bilo na Kotlovinijadi pogledajte u našoj galeriji.

Događanja
Križ