FOTO: U Mariji Gorici započela provedba još jednog EU projekta

Uz Općinu Marija Gorica koja je korisnik projekta „Biram novu priliku“, partner u projektu je Udruga vinogradara i vinara marijagoričkog kraja „Trsje“
278856455_313486357598468_2107661910228938489_n

Općina Marija Gorica započela je još jedan projekt kojim se jačaju socijalne uključenosti i povećava zapošljivost mladih i starijih kroz edukativne radionice kako bi se potaknulo njihovo sudjelovanje u društvu. Projekt se provodi 24 mjeseca, a koncipiran je u 3 elementa i obuhvaća provedbu radionica, nabavu informatičke opreme i kombi vozila te promidžba i vidljivost projekta.

-Cilj nam je omogućiti sudjelovanje u edukativnim radionicama dugotrajno nezaposlenim osobama, bez primanja ili koji nisu u sustavu školovanja. Želimo im dati nova znanja i vještine kako bi se motivirali za uspješnu integraciju na tržište rada, rekla je načelnica Općine Marija Gorica Marica Jančić.

Ukupna vrijednost projekta je 1,1 milijun kuna koji se financiraju iz EU iz Europskog socijalnog fonda, a uz Općinu Marija Gorica koja je korisnik projekta „Biram novu priliku“, partner u projektu je Udruga vinogradara i vinara marijagoričkog kraja „Trsje“.

Događanja
Hrvatska
Marija Gorica
Općina
Zagrebačka županija