Održan niz sigurnosnih radionica

FOTO: U Donjoj Bistri obilježen Međunarodni dan sigurnosti

Ove godine, fokus je bio na hitnom odgovoru i pripravnosti
fc6642db-ab39-4161-8ad5-005bdb2b712d

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana sigurnosti, koji se tradicionalno obilježava 28. travnja, Deceuninck pogon u Donjoj Bistri organizirao je niz sigurnosnih radionica s ciljem pripreme zaposlenika za pravilno reagiranje u hitnim situacijama.

Ove godine, fokus je bio na hitnom odgovoru i pripravnosti iz nekoliko ključnih razloga. Prvo, naglasak je stavljen na dobrobit zaposlenika, s uvjerenjem da su oni najvrjednija imovina tvrtke te je njihova sigurnost apsolutni prioritet. Također, istaknuta je važnost jačanja kulture sigurnosti unutar tvrtke, promovirajući povjerenje i lojalnost među zaposlenicima.

Uz to, posebna pažnja posvećena je ublažavanju rizika, s obzirom na inherentne opasnosti koje proizvodna okruženja mogu nositi, poput kvarova strojeva ili prirodnih katastrofa. Kroz prioritiziranje hitnog odgovora i pripravnosti, tvrtka osigurava sigurnost svojih zaposlenika i okoliša. Kontinuitet poslovanja također je istaknut kao važan faktor, s naglaskom na učinkovitost odgovora na hitne situacije kako bi se minimalizirali prekidi u proizvodnim procesima.
Deceuninck, kao multinacionalna kompanija, djeluje unutar različitih zajednica širom svijeta. Primjenjujući proaktivan pristup odgovoru na hitne slučajeve i pripravnosti ne samo da štiti svoje zaposlenike, već i unapređuje svoj ugled unutar zajednica u kojima posluje, pokazujući predanost korporativnoj odgovornosti.

-Kolege su ovom prigodom sudjelovali u nizu vježbi, uključujući osposobljavanje ovlaštenog liječnika za pružanje prve pomoći i/ili oživljavanje te vježbu gašenja požara, koju su odradili zajedno s lokalnim vatrogasnim postrojbama. Veliko hvala vatrogascima iz DVD Bistra koji su nam pomogli organizirati vježbe za naše zaposlenike- ističu iz Deceunincka.

Ovim aktivnostima Deceuninck pokazuje svoju predanost sigurnosti i dobrobiti svojih zaposlenika te svoju ulogu odgovornog člana zajednice u kojoj posluje.

Bistra
Događanja