FOTO: U Brckovljanima se podiže školski standard

Predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Đuras u pratnji ravnatelja Osnovne škole Stjepana Radića, Jure Miškovića obišao je radove na Područnoj školi Lupoglav, gdje se trenutno adaptiraju dvije nove učionice
DSC_1598

Predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Đuras u pratnji ravnatelja Osnovne škole Stjepana Radića, Jure Miškovića obišao je radove na Područnoj školi Lupoglav, gdje se trenutno adaptiraju dvije nove učionice.

-Konačno smo došli do uređenja drugog stana, čime ćemo sada moći još kvalitetnije organizirati nastavu. Radovi su pri kraju i vjerujem kako će sve biti gotovo kroz dva do tri dana- istaknuo je ravnatelj Jure Mišković.

Vrijednost investicije je oko pola milijuna kuna, pri čemu je veliku većinu sredstava osigurala Općina Brckovljani.

-Intencija u radu Općinskog vijeća je na podizanju standarda svih učenika. Ove godine smo osigurali sredstva za nabavku udžbenika i radnih bilježnica, kao i ostalih nastavnih pomagala za što smo izdvojili 300 tisuća kuna. Opremili smo dvije informatičke učionice- kazao je predsjednik Vijeća Tihomir Đuras, najavivši daljnju podršku svim školskim projektima.

-I dalje ćemo podržavati školu plivanja, školu u prirodi te međunarodnu razmjenu s Hrvatima van domovine. Osigurat ćemo besplatnu kuhinju za učenike slabijeg imovinskog statusa, a u suradnji s ravnateljem Miškovićem pokrenuli smo inicijativu za osiguranjem produženog boravka u školi- otkrio nam je Đuras, koji je svim učenicima poželio puno uspjeha u novoj školskoj godini.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija