FOTO: Turopoljac s igračem manje do boda protiv Lomnice

Susret na Knejama završio je rezultatom 1:1

Sunčana i pomalo prohladna nedjelja privukla je na Kneje više od 200 znatiželjnika koji su došli pogledati derbi između Turopoljca i Lomnice. Ulog je bio višestruk, jer Turopoljac je pobjedom mogao preuzeti tron Jedinstvene županijske lige, dok je Lomnica trobodom mogla jesensku završnicu prvenstva učiniti još zanimljivijom. Nažalost, ništa od navedenoga nije se dogodilo, jer susret je završio bez pobjednika, rezultatom 1:1.

Sve najvažnije u dvoboju zbilo se u prvom dijelu u kojem su postignuta oba pogotka, ali i ostvarena brojčana nadmoć Lomnice, nakon isključenja Leona Jakog u 37. minuti zbog preoštrog starta. Lomnica je povela na samom otvaranju utakmice preko Filipa Gršića, kojeg je poništi Josip Mlinarić u 15. minuti. Taj je rezultat ostao i do kraja susreta, u kojem su gotovo sat vremena gosti iz Lomnice imali igrača više, no brojčanu nadmoć nisu uspjeli kapitalizirati.

Nakon svega viđenoga podjela bodova je i najrealniji ishod susreta, u kojem su nakon posljednjeg sučevog zvižduka u oba tabora dijeli takvo mišljenje, jer Turopoljac je usprkos igraču manje pokazao karakter i snagu, dok je Lomnica nastavila sjajan rezultatski niz u kojem Boemi trenera Stjepana Deverića za poraz ne znaju već 9 utakmica.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 12. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK LOMNICA 1:1 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Gršić (8), 1:1 Mlinarić (15)
NK TUROPOLJAC: Lauš, Martinić, Ilčić, Jaki, Čaić (od 77. Šutalo), Lučić, Čunčić, Horvat, Mlinarić (od 46. Jandriš), Perić, Šestok. TRENER: Marko Pancirov
NK LOMNICA: Pogledić, Gršić, Dijanežević, Belčić, Kr. Arbanas, Skupnjak, Mandura, Mostarlić, Drmić (od 40. Ka. Arbanas), Bubalo, Čizmadija. TRENER: Stjepan Deverić