FOTO: Sve je spremno za početak MNL Vukomeričkih gorica

Liga starta 18. lipnja u Lučelnici
DSC_3519

Kultno mjesto društvenog života u Šiljakovini, Borovi bili su sinoć domaćini posljednjeg sastanka uoči početka 19. izdanja Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. Sastanku kojeg je na profesionalnoj razini s dozom primjerenog humora odradio Zlatko Petrac odazvali su se svi predstavnici ekipa koje kreće po epitet najbolje “breške” malonogometne družine, njih 14.

U donosu na prošlu godinu u ligi više nema Lijevih Štefanka i Gornjeg Hruševca, te Male Bune koja je odustala u posljednji trenutak. Nakon kraće pauze vratilo se Novo Brdo uz koje će u ligi biti i Gornja Opatija, Šiljakovina, Strezojevo, Kozjača, Pokupsko, Kravarsko, Markuševec, Opatija, Velika Buna, Gladovec, Donji Hruševec i Dubranec, Lučelnica.

Liga starta 18. lipnja u Lučelnici, a čast da otvore ovogodišnje 19. izdanje imaju ekipe Gornje Opatije i Šiljakovine, a uz taj dvoboj u prvom kolu još igraju; Strezojevo-Kozjača, Pokupsko-Kravarsko, Markuševec-Opatija, Velika Buna-Gladovec, Donji Hruševec-Dubranec i Lučelnica-Novo Brdo.

Završnica lige je 14. kolovoza na Ilovači u Dubrancu.

Grad
Hrvatska
Kravarsko
Općina
Pokupsko
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija