FOTO: Slavko Klepec i Vinko Bašić dobitnici Nagrade za životno djelo Općine Klinča Sela

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, Općina Klinča Sela proslavila je svoj dan. Prilika je to i da se nagrade zaslužni pojedinci i udruge koji su svojim radom i zalaganjem pridonijeli promociji i razvoju općine.

Zahvalnicama Općine Klinča Sela nagrađeni su tako; Marijan Topolko, Nevenka Carin i Stjepan Vranić, općinska Priznanja uručena su Ivanu Maretiću za razvoj sporta, Viktoriji Ječić za razvoj mažoret plesa te Malonogometnom klubu Goli Vrh za doprinos razvoju sporta. Nagrade Općine Klinča Sela za 2018. godinu primili su; Branko Maretić, Ladislav Razum te Josip Jemić.

Najviša općinska priznanja, Nagradu za životno djelo općinski načelnik Miljenko Vučković i predsjednik Općinskog vijeća Mirko Horvatić uručili su Vinku Bašić te posthumno Slavku Klepecu.

-Čast mi je što sam danas ovdje s vama. Hvala vam što ste prepoznali naš rad i trud te zalaganje u udrugama i društvima kojima pripadamo. Mi to volimo, a kada nešto volite tada vam ništa nije teško- u ime svih nagrađenih kazala je Nevenka Carin.