Miris roštilja privukao je mnoštvo ljudi

FOTO: Sjajno poslijepodne u Etno naselju u Novom Čiču. Chill&Grill još jednom privukao brojne ekipe i posjetitelje

Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinsko rata pripremila je najbolji roštilj, dok je Natalija Kovačiček ispekla pak najbolju gibanicu
DSC_3707

Iako je Chill&Grill održan u nešto ranijem terminu nego prošlih godina, to nije utjecalo na odaziv ekipa i posjetitelja koji su odlučili nedjeljno poslijepodne provesti u ugodnom društvu u Etno naselju u Novom Čiču.

Lijepo, pa čak i pretoplo vrijeme za ovaj dio godine bilo je saveznik organizatorima iz KUD-a Čiče i Goričkog kluba mladih koji su još jednom zajedničkim snagama sjajno organizirali manifestaciju, čiji su gosti i ove godine bili članovi Oldtimer kluba Turopolje koji su izložili svojih tridesetak vozila, a bili su tu i TUR bajkeri sa svojim “jurilicama”.

-Danas nam se sve vrti oko broja 30. Grije nas 30 stupnjeva, imamo trideset ekipa koje spravljaju roštilj i 31 gibanicu na ocjenjivanju. Dvorište je kao što vidite puno, to nas raduje, jer to pokazuje da ova manifestacija ima svoje čari i smisao- kazao je predsjednik KUD-a Čiče i domaćin Stipo Duvnjak, kojeg raduje što je manifestacija prerasla lokalni karakter, jer na nju se prijavljuju i ekipe van Zagrebačke županije.

-Ovdje je najbitnije druženje i zbližavanje ljudi. Izgleda kako nam dvorište postaje premalo, zbog čega možemo primiti 30-ak ekipa. Tko jednom dođe u Novo Čiče, vraća nam se stalno- poručio je Duvnjak.

Manifestaciji se odazvao i gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima, koji je prilikom obilaska natjecateljskih ekipa zahvalio organizatorima što su nastavili s organizacijom manifestacije na ovako visokom nivou.

-Ovdje se vidi taj veliki entuzijazam i volonterizam na čemu ja mogu samo čestitati organizatorima. Sve ovo zaslužuje maksimalni respekt i poštovanje, kao i poticaj svima onima koji se bave društvenim rado, jer na ovakav način obogaćuje se društveni život u zajednici gdje živite- rekao je Ačkar.

Udruga djece hrvatskih branitelja Domovinsko rata pripremila je najbolji roštilj, drugi su bili članovi MO Jagodno, a treći Tur bikers MC. Natalija Kovačiček ispekla je pak najbolju gibanicu.

Događanja
Velika Gorica