FOTO: Sesvete nanijele Dugom Selu drugi domaći poraz

Sastav Rajka Vidovića slavio je s 2:0, preskočivši nakon današnje pobjede Dugoselce na ljestvici

Nakon sjajnog izdanja i velike pobjede u Hrvacama u prošlom kolu, nogometaši Dugog Sela dočekali su susjede iz Sesveta, koji su nakon prošlotjednog slavlja u gostima kod Belišća, isto napravili i u Dugom Selu, nanijevši domaćim igračima drugi uzastopni domaći poraz.

Sastav Rajka Vidovića slavio je s 2:0, preskočivši nakon današnje pobjede Dugoselce na ljestvici. Sesvete s 11 bodova su pete, dok je Dugo Selo s bodom manje šesto. Na vrhu je Jadran LP sa 16 bodova, tri manje ima Bjelovar, kod kojeg u sljedećem kolu gostuje Dugo Selo.

Susjedski derbi protekao je u tvrdoj i čvrstoj igri, u kojoj su se gosti bolje snašli i s dva pogotka usmjerili utakmicu na svoju stranu. Mirisalo je kako će se na odmor otići bez golova, no u 43. Sven Opačić je udarcem s dvadesetak metara uz pomoć domaće obrane, svladao vratara Mandića za vodstvo Sesveta, čiji su igrači pobjedu potvrdili u 56. golom Nevena Laštre.

SUPERSPORT 2. NL
NK DUGO SELO – NK SESVETE 0:2 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Opačić (43), 0:2 Laštro (56)
NK DUGO SELO: Mandić, Starčić, Selman (od 64. Petković), Bastalec, Domić, Darojković (od 86. Mustapić), Kovačić (od 78. Palić), Rašić, Valek (od 64. Radoš), Slunjski, Filipović. TRENER: Goran Hendak
NK SESVETE: Picak, Petrović (od 90. Adžić), Vukasović (od 74. Bilić), Abramović (od 67. Janušić), Laštro, Zorica (od 67. Li), Topić, Cvitanović, Opačić, Šuart, Brigić. TRENER: Rajko Vidović