FOTO: Rukometašice Ivanića iskoristile sve rugvičke slabosti

Mlade Ivanićanke u Rugvici su slavile s 30:28 uz 13 pogodaka sjajne Katje Cupek

Nakon što su mirovale prošlog vikenda zbog odgođene utakmice protiv Petrinije, rukometašice Rugvice na parket su se vratile u domaćem susretu protiv druge ekipe Ivanića. Bio je to susret u kojem su domaće rukometašice jednostavno podbacile. Sve pogreške kojih je itekako bile gošće su znale iskoristiti te su na kraju sasvim zasluženo slavile s 30:28 uz sjajnu partiju Katje Cupek koja je susret završila s 13 pogodaka.

Gošće iz Ivanić-Grada vodile su većim dijelom utakmice, a posljednje izjednačenje domaća je ekipa imala u 54. minuti kada je Dijana Vincek postigla pogodak za 27:27, da bi Katja Cupek s dva uzastopna pogotka prelomila utakmicu na stranu Ivanićanki.

U domaćim redovima sjajnu je partiju pružila Marija Jurić koja je postigla osam pogodaka, a na visini zadatka bila je i vratarka Tea Koleš. Nažalost, premalo za osvajanje bodova.

3. HRL-SREDIŠTE, 3. KOLO
ŽRK RUGVICA – ŽRK IVANIĆ II 28:30 (14:16)
ŽRK RUGVICA: Koleš, Jurić 8, Budim 2, Maričević 6, Jakšić 2, D. Vincek 3, Lucić, Pelc 3, Ivanda 1, Brkić 2, Hlupić, Maras, Kampić, I. Vincek, Tolić 1.
ŽRK IVANIĆ II: Sopina, T. Popović-Gecan, E. Popović-Gecan 4, Pa. Lešković 3, Šafran, Sikač 2, Pe. Lešković 5, Petković, Cupek 13, Jambrek 1, Novak, Cvetić, Hasan 2, Cvetić.