FOTO: Romano Župetić okupio nogometaše Mladosti

Prozivku i prvi trening sinoć su odradili nogometaši Mladosti, koji će od jeseni ponovno zaigrati u Jedinstvenoj županijskoj ligi

Prozivku i prvi trening sinoć su odradili nogometaši Mladosti, koji će od jeseni ponovno zaigrati u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Novoimenovanog trenera i igrače dočekali su predsjednik Mario Treščec i tajnik Saša Kunić, koji su im zaželjeli puno sreće i uspjeha u novoj sezoni.

-Jedan cilj smo ostvarili, vratili smo se u Jedinstvenu županijsku ligu, a sada vjerujem kako možemo biti stabilni u toj ligi- rekao je predsjednik Treščec.

Prvom treningu odazvao se 21 igrač među kojima su bili i novopridošli Domagoj Bedeković (NK Klas), Ivan Hercigonja (NK Polet SK), Ivan Hren (NK Polet SK), Mario Kos (NK Mraclin) i Marijo Gligorević (NK Vatrogasac), Sudec (NK Polet SK). U odnosu na prošlosezonski kadar u momčadi više nije Stanušić koji je odlučio okončati igračku karijeru, dok se Zrnčić (bio na jučerašnjem treningu) odlučio na odlazak u Austriju.

-Imat ćemo tri treninga tjedno i dvije utakmice. Odazivom danas sam zadovoljan, a ja vjerujem da će tako biti i dalje- kaže nam trener Romano Župetić, koji je uvjeren kako se momčad može nositi s većinom klubova ove lige.

-Mi ćemo dati sve od sebe da budemo što bolje plasirani- zaključio je trener Župetić.
Za sada su dogovorene utakmice protiv Nura i Lekenika, dok će Mladost prvenstvo otvoriti utakmicom protiv Kupe.