Sudjeluje 47 vatrogasnih ekipa

FOTO: Ribnica u znaku vatrogastva. U tijeku vatrogasni Memorijal

U prijepodnevnim satima na stazu su izašla djeca na 5. Kupu DVD-a Ribnica, dok su poslijepodnevni sati rezervirani za seniorske A i B ekipe koje će se natjecati u sklopu X. Kupa Franje Mikulina
DSC_4386

DVD Ribnica nastavila je s tradicijom održavanja vatrogasnog natjecanja u svome mjestu. Tijekom cijele subote na sportskom centru u središtu mjesta vatrogasne ekipe iz cijele Zagrebačke županije, pa i šire pokazat će svoje znanje i umijeće na još jednom natjecanju.

U prijepodnevnim satima na stazu su izašla djeca na 5. Kupu DVD-a Ribnica, dok su poslijepodnevni sati rezervirani za seniorske A i B ekipe koje će se natjecati u sklopu X. Kupa Franje Mikulina.

-Želim vam svima puno sreće i uspjeha, ali prije svega međusobnog druženja- naglasila je otvarajući natjecanje predsjednica DVD-a Ribnica Anita Rajković Mravec.

Ovogodišnje natjecanje okupilo je ukupno 45 vatrogasnih ekipa – 25 u kategoriji djece te 22 u kategoriji odraslih.

-Mi smo zadovoljni odazivom, jer broj ekipa koje danas sudjeluju u Rugvici dokaz je da dobro radimo te da naši odlasci na brojne Kupove rezultiraju i dolaskom tih ekipa ovdje. Kup je dosta kvalitetan, bit će dosta dobrih rezultata što pokazuju i dosadašnji rezultati-istaknuo je zapovjednik DVD-a Ribnica Mario Stipetić.

Pogledajte kako je bilo na natjecanju djece.

Događanja
Rugvica