Dubravskih 100

FOTO: Revijalnim utakmicama nastavljeno obilježavanje 100-te godišnjice NK Dubrava

Gosti dubravskog stogodišnjaka bili su Naftaš Ivanić, Vrbovec i HNK Gorica
DSC_7100

Nogometni klub Dubrava najstariji je nogometni klub na vrbovečkom području. Tradicija igranja nogometa u Dubravi duga je sto godina te se ove godine obilježava stoljeće nogometne igre u Dubravi. Tim povodom osmišljen je bogat program u koji su uključene sve klupske strukture, od upravljačkih do onih igračkih.

Danas su na svoje došli najmlađi, jer na Sportskom centru Dubrava odigrane su revijalne utakmice prstića, limača i mlađih pionira između domaće Dubrave i gostiju iz Ivanić-Grada, Vrbovca i Velike Gorice.

-100 godina kluba veliki je događaj za našu malu općinu, jer rijetko tko se može pohvaliti s tako bogatom poviješću. Rad s mladima smo podigli na jednu višu razinu tako da trenutno u klubu imamo pet selekcija u sustavu natjecanja, što je velika stvar za naš kraj- rekao nam je dopredsjednik Nogometnog kluba Dubrava Matija Bujan.

Iako su rezultati utakmica bili manje važni, već je u prvom planu bilo druženje mladih nogometaša, spomenimo kako su prstići Dubrave i Naftaš Ivanića odigrali 1:1, limači kluba slavljenika i susjedi iz Vrbovca odigrali su 2:2, dok su pioniri prvoligaša HNK Gorice slavili protiv vršnjaka Dubrave s 8:0.

Dubrava
Sport