FOTO: Restoran Sablić ima najbolje haklere u Dubravi

Općina Dubrava prošle je godine po uzoru na nadaleko poznati splitski malonogometni turnir „4 kafića“ pokrenula svoju inačicu ovoga turnira, što su Dubravci s oduševljenjem prihvatili. Kao i lani i ove su godine učešće na turniru uzeli Restoran Sablić, Pizzerija Tilia, CB Dado i Buffet Bradić.

Na parketu dubravske sportske dvorane vodila se velika bitka za naslov pod budnim okom lijepo popunjenih tribina, a sve pod budnim oko Matije Bujana, koji je bio zadužen za provedbu turnira. Nakon sedam odigranih utakmica najuspješniji su bili igrači Restorana Sablića koji su tako obranili prošlogodišnji naslov. Iza njih smjestili su se Pizzerija Tilia, CB Dado te Buffet Bradić.

-Na opće oduševljenje svih gledatelja možemo reći da je nogomet bio na izuzetno velikoj razini, a kao i prošle godine najbolji su bili igrači Restorana Sablić. Nas posebno veseli što ovo prerasta u tradiciju- istaknuo je načelnik Tomislav Okroša.

Turnir je bio humanitarnog karaktera, te će se sav prikupljeni iznos donirati djeci slabijeg imovinskog stanja Osnovne škole Dubrava. A kako bi se prikupilo što više sredstava organizirana je bila prigodna tombola.

-Uz četiri kafića koji su dali svoje momčadi, ove smo godine imali puno veći broj sponzora i ljudi dobra srca koji su se samoinicijativno javili kako bi bili dijelom ove priče. Drago mi je što je bila ovakva posjećenost, jer Dubrava diše punim plućima, tako da sljedeće godine nastavljamo u još većem obujmu- zaključio je načelnik Okroša.

U sklopu turnira odigrana je i revijalna utakmica u kojoj se momčad Općine predvođena načelnikom Tomislavom Okrošom suprotstavila djevojkama iz ŽNK Vrbovec. Zanimljiva utakmica na kraju je završila miroljubljivim rezultatom 3:3.