FOTO: Raspucane rukometašice Udarnika uvjerljivom pobjedom zaključile sjajnu jesen

Na prvenstvenu stanku Kurilovčanke odlaze s druge pozicije

Pjesmom i veseljem na parketu Gradske sportske dvorane rukometašice Udarnika spustile su zastor na najuspješniju polusezonu 2. HRL-Zapad, gdje su na kraju zauzele drugo mjesto iza trenutno neprikosnovenog Rudara iz Labina koji ima stopostotni učinak od 11 pobjeda.

Sastav trenera Darija Zrnića jesenas je pak upisao 8 pobjeda, 2 remija i samo jedan poraz. Posljednju pobjedu njegove su igračice ostvarile sinoć protiv Sloge iz Svete Nedelje. Konačnih 39:25 zorno prikazuje odnos snaga na terenu.

Bio je to susret dva neravnopravna suparnika u kojem su domaće igračice od starta zauzele pobjednički gard i nizale pogodak za pogotkom. Takva igra omogućila je i treneru Zrniću da šansu za igrom pruži i igračicama s manjom minutažom.

Strijelce je još jednom predvodila Bernarda Mostarlić koja je postigla devet zgoditaka, Nikolina Laco se zaustavila na sedam, a Ela Bajkuša na šest.

2. HRL ZAPAD, 11. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK SLOGA SVETA NEDELJA 39:25 (19:10)
ŽRK UDARNIK: Krznar, Jurić, Jozinović 2, Horvat 1, Vincek 3, Bajkuša 6, Kalajžić 3, Mostarlić 9, Haramina 2, Jambrešić, Vrabelj, Dunđerović, Vrdoljak 3, Štefan 1,Laco 7, Butković 2. TRENER: Dario Zrnić
ŽRK SLOGA SVETA NEDELJA: Grgec, Živko, Grgurić, Tesar, Perić 4, Crnčan, Kupres, Krstanović 2, Bešlija, Škarpa, Karasman, Vrdoljak 3, Barić 5, Matijaščić, Radek 3, Kontrec 8. TRENERICA: Marija Plazina