Još jedno mjesto za rekreaciju

FOTO: Pleso dobilo novo košarkaško igralište: Perković: Ovo je samo mali dio povjerenja koje nam vraća gradonačelnik Ačkar

Ukupna vrijednost radova bila je nešto manja od 65 tisuća eura
DSC_7269

U proteklom periodu u Gradskoj četvrti Pleso izvedeni su kompletni građevinski radovi na izgradnji novog košarkaškog igrališta. Tom prilikom uklonjen je postojeći asfalt, postavljeni su rubnjaci te je izrađena potpuno na podloga od sintetske gume. Ukupna vrijednost radova bila je nešto manja od 65 tisuća eura.

-Ovaj projekt smo si zadali kao jedan od prioriteta. Hvala gradonačelniku Ačkaru i svima koji su sudjelovali u ovome. Ovo je jedno od mnogobrojnih gradilišta u Plesu koje smo zatvorili. To je pokazatelj kako je Pleso jako bitan dio Grada Velike Gorice i kako gradonačelnik Krešimir Ačkar vraća povjerenje svim mještanima koji su mu dali povjerenje na izborima- kazao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Pleso Slavko Perković.

Mate Kalisar iz VEGORA-e naglasila je kako je ovaj projekt financiran iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU iz programa prekogranične suradnje gdje je Velika Gorica povukla sredstva zajedno s Posušjem.

-Program se temelji na unaprjeđenju lokalnih zajednica i obnavljanju infrastrukture- istaknula je Kalisar.

Novoizgrađeno igralište obišao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar izrazivši tom prilikom zadovoljstvo nastavkom ulaganja u sportsku infrastrukturu.

-Ova intencija obnavljanja i rađenja novih sportskih sadržaja bit će nastavljena i tijekom proljeća, jer želimo sve potaknuti na bavljenje sportom- poručio je Ačkar.

Ostalo
Velika Gorica