FOTO: Ovako će izgledati nova općinska zgrada u Brckovljanima

Općinska administracija ishodila je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju buduće općinske zgrade, na kojoj bi radovi trebali krenuti tijekom ljetnih mjeseci

Iz Općine Brckovljani dolaze lijepe vijesti. Naime, na općinska je administracija ishodila građevinsku dozvolu za rekonstrukciju buduće općinske zgrade. Time je napravljen korak prema rekonstrukciji i dogradnji nekretnine u koju će se u dogledno vrijeme preseliti općinska administracija i sve njene službe.

Naime, prošle je godine Općinsko vijeće donijelo Odluku da se ide početak postupka u stjecanja nekretnine. Nakon što je raspisan javni poziv za kupnju nekretnine za općinsku upravu, u zakonskom roku stigla je jedna ponuda, što je Vijeće i prihvatilo, čime su stečeni svi uvjeti za daljnje radnje od ishođenja potrebnih dozvola, kako bi se moglo prionuti poslu rekonstrukcije.

Kupljena nekretnina nalazi se u samom središtu Brckovljana, na adresi Kralja Zvonimira 9, pored Doma zdravlja i spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

-Značajan je to korak za nas i sve naše mještane koji će od sada lakše moći obaviti sve svoje poslove- kratko će načelnik Tihomir Đuras, koji je u društvu predsjednika Općinskog vijeća Stjepana Vinojčića obišao buduću općinsku zgradu.

Početak mjeseca može se očekivati tijekom ljetnih mjeseci, a sve bi trebalo završiti tijekom prvog tromjesečja 2022. godine.