FOTO: Osnovna škola Dubrava proslavila svoj dan

Proslavi Dana Općine, priključila se i Osnovna škola Dubrava, koja je priredbom koju su pripremili svi učenici škole proslavila Dan škole.

Školstvo u Dubravi ima tradiciju dugi 232 godine, a unazad posljednje dvije godine uvelike su poboljšani i uvjeti boravka u školi koja je energetski obnovljena. Nastavak radova slijedi već ovog ljeta, jer kreću radovi na rekonstrukciji kuhinje, blagovaonice te praktikuma za biologiju i kemiju.

-Školska godina se bliži kraju. Za nas je ona bila uspješna. Sudjelovali smo na brojnim događanjima, a najviše su nas razveselili uspjesi naših učenika. Pogotovo uspjeh Kristijana Bilanovića, koji je bio treći na Državnom natjecanju iz tehničke kulture. Silno se ponosim svim našim učenicima, učiteljima i djelatnicima škole koji se trude da bi bili još bolji i uspješniji- kazala je ravnateljica Marijana Kozumplik Kemenović, rekavši kako je škola i ove godine sudjelovala u projektu Pokreni promjenu.

-Bili smo jedna od tri škole iz Hrvatske, koje su ovaj projekt predstavile u Europi. I dalje neumorno radimo na tome- rekla je ravnateljica.

Red pjesme, red plesa i red dramskog izričaja obilježili su jednosatnu priredbu, u kojoj su učenici za svoj trud nagrađeni gromoglasnim pljeskom od strane lijepo ispunjene školske dvorane.