FOTO: Općina Stupnik za rad udruga izdvojila više od 900 tisuća kuna

Načelnik Općine Stupnik, Bruno Perković potpisao je jučer s predstavnicima udruga ugovore o dodjeli sredstava za rad. Za deset udruga iz područja sporta i rekreacije predviđeno je gotovo 600 tisuća kuna, za udruge socijalne skrbe 72 tisuće kuna, dok je za udruge koje se bave kulturnim radom predviđeno 249 tisuća kuna.

-Pratimo rad naših udruga koje razvijaju naše civilno društvo. Ove godine imamo jednog novog korisnika, to je Jiu jitsu klub Magnetsu iza kojeg je već jedan sjajan rezultat. U odnosu na prošlu godinu donacije su sada malo veće, jer rad i potrebe naših udruga treba zadovoljiti koliko je to moguće više- istaknuo je tom prilikom načelnik te pozvao sve udruge da se uključe u organizaciju proslave Dana općine, koja će ove godine biti nešto drugačija nego prijašnjih godina.

-U subotu 16. svibnja imali bi predstavljanje udruga kroz natjecanje u pripremanje hrane što je popularno u svim sredinama. Oni koji se ne žele natjecati za njih će tu biti informativni kutak, kako bi se mogli predstaviti našim mještanima, bio bi to svojevrsni Dan otvorenih vrata- kazao je načelnik Bruno Perković.