FOTO: Općina Brckovljani za potrebite obitelji osigurala 48 uskršnjih paketa. Veselje bake Ane svima uljepšalo dan

Općina Brckovljani i Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa prigodnim poklon paketima darivali su obitelji slabijeg imovinskog stanja

Općina Brckovljani i Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa prigodnim poklon paketima darivali su obitelji slabijeg imovinskog stanja. Općina je ukupno osigurala 48 paketa, koji su minulih dana i podijeljeni.

-Prvo se ispričavam umirovljenicima što nismo isplatili uskrsnicu, no uvidjeli smo da ima obitelji koje su u puno većoj potrebi i kojima je puno potrebnija pomoć- istaknuo je načelnik Tihomir Đuras i podsjetio kako je Općina iz svoga proračuna isplatila božićnice svim umirovljenicima bez cenzusa.

-Baš sam se obradovao veselju bake Ane koja je bila sretna što smo došli do nje- poručio je Đuras.

Uz načelnika Đurasa, obilasku i podjeli paketa pridružila se i Darinka Remenar iz Gradskog društva Crvenog križa Dugo Selo, koje već tradicionalno povodom blagdana obilazi potrebite obitelji.

-Vjerujem kako smo ovim obiteljima barem malo uljepšali nadolazeći blagdan Uskrsa- istaknula je Darinka Remenar, kojoj se naročito obradovala baka Ana Crnić, koja je obuhvaćena i projektom “Zaželi”.

-Meni jako puno ovo znači, nisam ovisna o pomoći, no drago mi je kada mi netko dođe. Zahvaljujem se gospođi Darinki koja mi je osigurala novi šporet. Ovo je olakšica, no više od svega mi znači kada s nekim mogu razmijeniti koju riječ. Drago mi je što ima takvih osoba, koje drže do mene- ispričala nam je baka Ana.