FOTO: Održana Skupština Podružnice umirovljenika Prigorje Brdovečko

Podružnica umirovljenika Prigorje Brdovečko jedna je od većih na području općine Brdovec
jhdr

Podružnica umirovljenika Prigorje Brdovečko jedna je od većih na području općine Brdovec. Tijekom prošle godine imali su 249 članova, radi smrti su izgubili njih sedam, a pristupilo je novih 13. Najtužniji dani bili su kad su se opraštali od preminulih članova, a njihove obitelji pokušali su utješiti lijepom riječi uz financijsku pomoć od 400 kuna.

Tijekom godine obilazili su i bolesne članove, a njih 17 koji su teže bolesni ili nepokretni su posjetili uz skromne darove. Svi članovi dobili su 5 kg mandarina na poklon uoči božićnih blagdana, a o svim umirovljeničkim izazovima najviše se pričalo na umirovljeničkim izletima. Članovi podružnice sudjelovali su i na sportskim igrama umirovljenika Zagrebačke županije, a kako je najavljeno u planu rada za ovu godinu očekuju se slične aktivnosti.

Predsjednik Udruge umirovljenika Općine Brdovec Josip Gašparinčić zahvalio je svima na sudjelovanju u radu udruge, a izrazi je uvjerenje kako će u narednom razdoblju biti sve više druženje i izleta. Podršku radu umirovljenika dao je i zamjenik načelnika Općine Brdovec Zvonko Ključarić, a glazbenom kulisom sve su oplemenili članovi KUD-a Januševec.

Brdovec
Događanja
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija