Okupili su se svi klupski akteri

FOTO: Održana Kurilovečka noć. Predsjednik Vujnović: Za nama je još jedna uspješna godina

Za kraj slavljeničke godine, u kojoj je NK Kurilovec proslavio 75 godina od osnutka održana je još jedna Kurilovečka noć, koja je okupila sve važnije aktere nogometnog kluba od vodstva, sponzora i donatora pa do prijatelja i simpatizera
DSC_0139

Za kraj slavljeničke godine, u kojoj je NK Kurilovec proslavio 75 godina od osnutka održana je još jedna Kurilovečka noć, koja je okupila sve važnije aktere nogometnog kluba od vodstva, sponzora i donatora pa do prijatelja i simpatizera, koji su u ugodnom druženju proslavili još jednu sportsku godinu. Za dobru atmosferu pobrinula se grupa Viking, a ono najsretniji kućama su otišli s vrijednim nagradama, koje su osvojili na tomboli.

-Ovdje je cijela naša obitelj koja će na ovaj način proslaviti još jednu uspješnu godinu- naglasio je predsjednik Nogometnog kluba Kurilovec Dražen Vujnović koji je za 01Portal rezimirao godinu na izmaku.

-Što se sportskog dijela tiče možemo biti zadovoljni. Na početku sezone mnogi su nam glede seniorske momčadi predviđali borbu za ostanak, a mi smo sve demantirali, jer smo stabilan trećeligaš. Šteta, u nekim utakmicama nas nije pomazila i sreća, pa bi taj plasman za koju poziciju bio i bolji. No, kad se podvuče crta možemo biti zadovoljni- istaknuo je Vujnović.

No, NK Kurilovec nisu samo seniori, već i bogata Škola nogometa koja broji više od 300 polaznika, koji su također postigli zapažene rezultate.

-Naša Nogometna škola naš je ponos. Možemo se pohvaliti kako naš 15 trenera vrijedno i kvalitetno radi s 300-tinjak djece, što pokazuju i ovogodišnji rezultati. Mlađi pioniri su nam u vrhu županijske lige, stariji pioniri također, dok su nam najviše zadovoljstva donijeli juniori. Oni su s dvije utakmice manje osvojili jesenski naslov i plasirali su se u Završnicu Kupa hrvatske. Upravo je rezultat juniora bio šlag na tortu ove 2023.- s ponosom ć predsjednik kurilovečkog kluba.

2023. godina kada je posrijedi Kurilovec bila je u znaku proslave 75. godišnjice osnutka kluba, koji je tim povodom organizirao više klupskih događanja na kojima je između ostaloga prikazan i film o bogatoj klupskoj povijesti, a u pripremi je i monografija.

-Što nas čeka u sljedećih 75 godina? A Bože moj, da budemo živi i zdravi, a nakon toga da podignemo ljestvicu još više. Težimo da budemo uspješni, a ja vjerujem da ćemo u tome i uspjeti- zaključio je predsjednik Dražen Vujnović.

Sport
Velika Gorica