FOTO: Nova uprava Rugvica Save za daljnji prosperitet kluba

Rugvica Sava na izvanrednoj izbornoj Skupštini izabrala je novo rukovodstvo kluba, koje će klub voditi u narednom razdoblju

Rugvica Sava na izvanrednoj izbornoj Skupštini izabrala je novo rukovodstvo kluba, koje će klub voditi u narednom razdoblju. Nekolicina bivših članova kluba, kao i igrača inicirala je ovu Skupštinu, kako bi se iznašlo najbolje moguće rješenje za daljnji napredak kluba, jer kako je istaknuto za Skupštine, proljetos mnogo toga unutar kluba nije bilo na razini na kakvoj se očekuje od jednog četvrtoligaša.

Izabrano vodstvo kluba bit će prijelazno rješenje, jer želja je stvoriti osobu koja će htjeti preuzeti klub, kao i što je to nekada bio slučaj. Jednoglasnom odlukom Skupštine odlučeno je da će novi predsjednik biti Ivan Cepetić. Za dva dopredsjednika izabrani su Ivica Kolar i Damir Strinavić.

-Hvala vam svima na podršci. Vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama radi za prosperitet kluba, gdje nam prvi i osnovni zadatak treba biti privlačenje djece u klub- poručio je novoizabrani predsjednik.

Za članove Izvršnog odbora uz predsjednika Cepetića i dopredsjednike Kolara i Strinavića, izabrani su; Jozo Gudelj, Ivan Munić, Zoran Mizan, Željko Stuparić, Velimir Krznar i Haris Hadžić, kojeg je Izvršni odbor potvrdio za tajnika. Članovi Nadzornog odbora su Ivica Gavran, Nenad Šver i Ante Bakmaz.

Skupštini je ispred Nogometnog saveza Zagrebačke županije nazočio Željko Mihalj, koji vjeruje kako nova Uprava može stvoriti još ozbiljniji klub.

-Vaša prisutnost dokaz je da je voda došla do grla. Proljetos, Uprava nažalost nije funkcionirala, no vjerujem kako s novim ljudima možete puno napraviti, jer Rugvica zaslužuje ozbiljan klub. Na pomoć Saveza uvijek možete računati- kazao je Mihalj.

Predsjednik općinske sportske Zajednice Robert Munđer, istaknuo je kako su pred sportom teška vremena, koja je nogomet itekako osjetio.

-Odlučili ste se na reorganizaciju, jer nažalost ovo do sada kada su posrijedi mlađe kategorije bilo je na niskim granama. Odredili ste put i vjerujem kako će te u tome i uspjeti- istaknuo je Munđer.

Općina Rugvica i načelnik Mato Čičak uvijek su bili na raspolaganju svojim sportašima i sportskim udrugama, a tako će ponovio je načelnik biti i ubuduće.

-Nogomet nam nažalost kaska. Puno stvari treba popraviti te se svi zajedno trebamo potruditi kako bi dignuli klub na jednu zavidnu razinu. Hvala svima koji ste došli, jer to je dokaz kako vam je stalo do kluba- zaključio je načelnik Mato Čičak.