FOTO: Nogometni savez Zagrebačke županije obećao daljnju pomoć „malim“ klubovima

Pod predsjedanjem predsjednika Nogometnog saveza Zagrebačke županije, Nenada Črnka u Plavom salonu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici održana je izvještajna skupština krovne županijske nogometne organizacije. Sva izvješća, kako ona za ovu godinu, tako i predložena za nadolazeću 2019. godinu usvojena su jednoglasno i bez rasprave.

Predsjednik Nenad Črnko u svome je govoru istaknuo kako amaterski klubovi i nogomet moraju ostati temelj, jer upravo u tim klubovima stasala je većina naših reprezentativaca.

-Upravo zbog toga moramo ulagati u infrastrukturu, kako bi stvorili uvjete za što bolji i kvalitetniji rad s mlađim kategorijama. Zbog toga ćemo narednih godina kroz Središta ulagati sredstva u tu namjenu- kazao je Črnko te pozvao sva županijska Središta i klubove na daljnju komunikaciju.

-Opstojnost klubova i Središta je na svima Vama- istaknuo je Črnko, koji je ispred Saveza za sva Središta osigurao komplet lopti, kako bi se one podijelile klubovima kojima je to potrebno.

Skupštini su između ostaloga nazočili i visoki dužnosnici HNS-a, viši savjetnik predsjednika Davora Šukera Zorislav Srebrić, Boris Durlen, te članovi Izvršnog odbora Davor Ivić i Stjepan Merkaš.