Nikako do domaće pobjede

FOTO: Nogometaši Dugog Sela u završnici spasili bod protiv Hrvaca

Šteta, za još dva prosuta boda, jer neporaženima u Dugom Selu, ostale su sve odreda momčadi s kojima se Dugoselci bore za mjesto pod suncem - Krk, Grobničan i sada Hrvace
DSC_1109

Pobjeda u Slavonskom Brodu dodatno je optimizmom napunila momčad Dugog Sela. Vjerovalo se kako se napokon mogu povezati dvije uzastopne pobjede za nešto komotniju situaciju. I protivnik je bio po mjeri, jer gost Gradskog stadiona bile su Hrvace, momčad koja na ljestvici ima dva boda više od sastava trenera Sejada Halilovića.

Nažalost, domaća momčad ponovno je odigrala skromnu utakmicu, što su gosti znali iskoristiti i kući otići s bodom. Nezadovoljni, gubitkom dva boda, Hrvace su tijekom subotnje večeri na svojim službenim kanalima pustile proglas optužujući sudačku komisiju i glavnog suca Aleksandra Vuzema za po njih loše suđenje.

“NK Hrvace razmišlja o istupanju iz ove lige, i traži smjenu kompletne sudačke komisije jer očito nisu dorasli fotelji u kojoj sjede. Domaćinu zahvaljujemo na gostoprimstvu i korektnom ponašanju” stoji između ostaloga u objavi NK Hrvace.

Gosti iz okolice Sinja imali su sve u svojim rukama, jer vodili su u dva navrata, iskoristivši poklone domaće obrane. Najprije je u 4. minuti za 0:1 strijelac bio Pjero Škarić, dok je za 1:2 pogodio Ivan Gilić-Kuko. Prvi pogodak za Dugo Selo djelo je Ivana Bastaleca u 14. minuti, dok je bod domaće momčadi spasio Tin Janušić u 86. minuti.

Šteta, za još dva prosuta boda, jer neporaženima u Dugom Selu, ostale su sve odreda momčadi s kojima se Dugoselci bore za mjesto pod suncem – Krk, Grobničan i sada Hrvace. Jedina sreća je što je momčad Sejada Halilovića još uvijek u “zelenoj” zoni, ali nedovoljno sigurnoj da se može odahnuti.

SUPERSPORT 2. NL, 20. KOLO
NK DUGO SELO – NK HRVACE 2:2 (1:2)
STRIJELCI: 0:1 Škarić (4), 1:1 Bastalec (14) 1:2 Gilić-Kuko (25), 2:2 Janušić (86)
NK DUGO SELO: Barjašić, Bastalec (od 84. Žuljević), Filipović, Radoš (od 73. Franjčić), Marinić, Janušić, Lebar, Kovačić (od 73. Gobbo), Palić (od 55. Miškić), Fintić, T. Barišić (od 73. Mraković). TRENER: Sejad Halilović
NK HRVACE: Perić, B. Čovo, Krešić, Botić, Ljuca, Škarić (od 80. Milić), Ivanišević (od 82. Bevanda), Bolanča, M. Čovo, Nicolas, Gilić-Kuko. TRENER: Grgica Kovač

Dugo Selo
Sport