Oni su ponos Dubrave

FOTO: Njihov rad i trud nisu uzaludni; David Pejić: Dobivena priznanja potvrđuju status i vrijednost u našoj zajednici

Istaknutim pojedincima i udrugama uručena su općinska priznanja
DSC_7947

Višednevnim programom Općina Dubrava slavi 30 godina od svoga osnutka. Tim povodom održana je i svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su istaknutim pojedincima i udrugama uručena Javna priznanja.

Nagradu Općine Dubrava dobio je tako David Pejić za osobit uspjeh na međunarodnom planu u unapređenju gospodarstva kao najbolji ekološki poljoprivrednik u Europi.

Priznanja za postignute uspjehe dobile su Mažoretkinje Općine Dubrava za postignute sportske uspjehe, juniori i limači NK Dubrava za postignute uspjehe u razvoju tjelesne kulture, DVD Dubrava i DVD Mostari za 130 godina aktivnog rada i izuzetan doprinos u razvoju i unapređenju vatrogastva, Stjepan Požgaj za izuzetan doprinos razvoju i unapređenju lokalne samouprave te posthumno dr. Vjekoslav Horvat za izuzetan doprinos i unapređenje u zdravstvu.

-Dodijeljena priznanja dokaz su vašeg povjerenja i poštovanja. Dobivena priznanja potvrđuju status i vrijednost u našoj zajednici. Dobivene nagrade samo su jedan od uspjeha koje slavimo. Nastavimo raditi zajedno, nastavimo podržavati jedni druge I nastavimo graditi pravu i snažnu općinu- poručio je u ime svih nagrađenih David Pejić.

Događanja
Dubrava