FOTO: Nakon dvije godine bez druženja umirovljenici konačno došli na svoje

Održana Skupština Podružnice umirovljenika Drenje Brdovečko
327108837_640305317790572_266132906022210788_n

Nakon dvije teške godine bez druženja radi pandemije korone, konačno su se i umirovljenici počeli sastajati na svojim skupštinama u podružnicama. Među prvima su tu aktivnost odradili umirovljenici Drenja Brdovečkog koji su svojim članovima i gostima podnijeli izvješće o radu i planovima za ovu godinu.

Kao i obično, fokus umirovljenika je usmjeren prema izletima i posjetama svojim bolesnim članovima, ali i odavanje posljednje počasti preminulim članovima. U prošloj godini ova podružnica imala je 141 člana, ali su radi smrti njih 6 izgubili. Obišli su 28 bolesnih i starijih članova te ih obradovali skromnim poklonima i vremenom provedenim s njima.

Oni koji su malo pokretniji pridruživali su se izletima u organizaciji općinske udruge, a sudjelovali su i na zajedničkim druženjima. Iz Udruge umirovljenika najavili su desetak zajedničkih izleta i tijekom ovog ljeta, a umirovljenici će i nadalje uživati podršku Općine Brdovec. Stjepko Rukelj istaknuo je da će financiranje ostati na razini prošlogodišnjeg uz benefite poput besplatnog autobusnog prijevoza i korištenja prostorija u općinskoj zgradi.

Brdovec
Događanja
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija