FOTO: Načelnik Đuras potpisao ugovore o prodaji nekretnina u gospodarskoj zoni K-3 Božjakovina

Trgovački obrt Bobica i Danijel Hrković novi investitori na području općine
DSC_3183

Nakon što su vijećnici na prošlotjednoj sjednici Općinskog vijeća donijeli odluku o prodaji dviju nekretnina u gospodarskoj zoni K-3 Božjakovina, načelnik Tihomir Đuras danas je potpisao ugovore s kupcima tih nekretnina.

Trgovački obrt Bobica kupio je česticu od 5000 metara kvadratnih u Industrijskoj ulici, za što je platio 526 tisuća kuna. Na kupljenoj čestici planira se izgradnja vrtnog centra, kojeg u ovom dijelu trenutno nema, kazao nam je Zlatko Brlek.

-U planu nam je izgraditi objekt od 700 kvadrata u tlocrtu i kat na kojem bi bilo 700 kvadrata poslovnih prostora. Uz taj vrtni centar bila bi i montažna hala u koju bi se smjestio sav program vrtnih centara koji je dostupan na tržištu- istaknuo je Brlek, koji vjeruje kako će prvi radovi krenuti ove zime.

Drugu česticu od 4 500 metara kvadratnih kupio je Danijel Hrković, uplativši Općini 365 tisuća kuna. Njegova je želja izgradnja skladišno-logističkog prostora.

-Za početak to će biti objekt od 300 kvadrata. U planu su nam još jedan do dva objekta, ovisno koliko će stati na parcelu. Vjerujem kako ćemo kroz narednih mjesec dana dobiti dozvolu, kako bi mogli započeti prvi radovi. To će biti montažna hala, a ja vjerujem kako će radovi biti gotovi do kraja godine- kazao je Danijel Hrković.

Zadovoljstvo odrađenim poslom nije krio niti načelnik Tihomir Đuras.

-Veselimo se svakom novom dolasku investitora u našu općinu. Mi ćemo ovim investitorima biti suport u daljnjem njihovom razvoju- poručio je načelnik Tihomir Đuras.

Brckovljani
Gospodarstvo
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija