FOTO: Na spomen obilježju u Jalševcu Nartskom položeni vijenci i upaljene svijeće

Uz općinsko vodstvo i Vijeće Općine Rugvica, vijence su položili Hrvatski vitezovi ratni veterani 91, Udruga branitelja i invalida Domovinskog rata te Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata, dok je prigodnu molitvu održao velečasni Dragutin Smrkulj

Povodom 25. godišnjice Vojno redarstvene operacije Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u Jalševcu Nartskom položeni su vijenci i upaljene svijeće, čime je obilježen ovaj dan.

-Drago mi je što s našim braniteljskim udrugama polažemo ovdje vijence za sjajnu operaciju koja je oslobodila dobar dio Hrvatske čime je Hrvatska postala cjelovita- istaknuo je načelnik Mato Čičak, koji je tom prilikom uputio i čestitku.

-Svim braniteljima u Općini Rugvica, Zagrebačkoj županiji te cijeloj Hrvatskoj upućujem čestitku povodom njihova dana- kazao je Čičak.

Uz općinsko vodstvo i Vijeće Općine Rugvica, vijence su položili Hrvatski vitezovi ratni veterani 91, Udruga branitelja i invalida Domovinskog rata te Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata, dok je prigodnu molitvu održao velečasni Dragutin Smrkulj.