Dani Paukovca

FOTO: Memorijal Igor i Nikica Vodopijevec okupio 53 vatrogasne ekipe, u nedjelju u Paukovcu Olimpijada starih sportova

Pripremljen je i bogati zabavni program
DSC_3454

Dani Paukovca u organizaciji DVD-a Paukovec i podršku Grada Svetog Ivana Zeline i Turističke zajednice Grada Svetog Ivana Zeline započeli su dana vatrogasnim memorijalom Igor i Nikica Vodopijevec, u spomen na prerano preminule članove DVD-a Paukovec.

I ovogodišnje natjecanje koje je održano u kategoriji djece, madeži i odraslih izazvalo je veliki interes natjecateljskih ekipa, pa su tako u Paukovcu nastupile 53 ekipe iz šest županija.

-Potvrdilo se kako je naš Memorijal među najjačima u ovom dijelu Zagrebačke županije. Zaista imamo lijep odaziv ekipa i vatrogasaca iz svih županija Središnje Hrvatske- kazao je predsjednik DVD-a Paukovec Darijo Prelec.

Subotnje vatrogasno natjecanje posjetio je i gradonačelnik Hrvoje Košćec, kojem je drago što tradicija vatrogasnog natjecanja i dalje živi u Paukovcu.

-Sveti Petar i Pavao zaštitnici su Paukovca, koji povodom toga organiziraju svoje tradicionalne Dane Paukovca. Lijepo je vidjeti ovoliko mnoštvo vatrogasaca, od onih najmanjih do onih najstarijih na jednom mjestu- poručio je gradonačelnik Košćec i pozvao sve da i u nedjelju dođu u Paukovec.

Nakon subotnjeg vatrogasnog dana, nedjelja donosi malonogometni turnir i Olimpijadu starih sportova, a pripremljen je i bogati zabavni program.

 

Događanja
Sveti Ivan Zelina