FOTO: Mario Hlad predsjednik Općinskog vijeća Jakovlje

Dosadašnji zamjenik načelnice Sanje Borovec, dobio je jednoglasnu podršku

Izbori za Općinsko vijeće Općine Jakovlje te za načelnika Općine Jakovlje ove godine bili su najmanje uzbudljivi ikada. Naime, za mjesto načelnice kandidirala se samo dosadašnje načelnica Sanja Borovec (HDZ), dok su izazivači hadezeovoj listi bili članovi HSU-a.

Na kraju su rezultati bili sukladni očekivanjima, a to znači da je stara načelnica postala i nova, a da je vijeće sastavljeno od 9 članova HDZ-a i 4 člana HSU-a. U takvim odnosima jasno je kako nije bilo, a teško je očekivati u budućem razdoblju, preglasavanja ili različitih prijedloga. Općinsko vijeće Općine Jakovlje konstituirano je i za predsjednika je jednoglasno izabran Mario Hlad (HDZ), dosadašnji zamjenik načelnici Sanji Borovec. Za dva potpredsjednika jednoglasno su izabrani Zdravko Poturica (HDZ) i Branko Ivček (HSU).

Svečanu prisegu položili su vijećnici i načelnica Sanja Borovec koja je uputila čestitke predsjedniku Općinskog vijeća i potpredsjednicima, čestitala je svim novoizabranim vijećnicima Općine Jakovlje te navela da vjeruje da će suradnja u ovom mandatu biti na dobrobit svih stanovnika Općine Jakovlje i zaželjela svima puno uspjeha u daljnjem radu jer predstoji realizacija velikog broja projekata koji će doprinijeti razvoju i napretku Općine Jakovlje, kao i povećanju komunalnog standarda svih stanovnika Općine Jakovlje.