FOTO: Lomnica uvjerljiva protiv Turopoljca

Boemi Štefa Deverića prvi su pratitelji vodeće Jaske Vinogradar
DSC_0323

Turopoljski derbi u 9. kolu Jedinstvene županijske lige odigran je u Lomnici gdje su Boemi Štefa Deverića dočekali Turopoljac koji je u silaznoj putanji. Lomnica je današnjom 3:0 pobjedom nastavila visoki prvenstveni let, trenutno su drugoplasirani sastav lige s 22 boda, tri manje od vodeće Jaske Vinogradar. Turopoljcu je porazom nastavio slobodni rezultatski pad, jer im je ovo četvrti uzastopni poraz.

Pobjeda domaće momčadi mogla je biti i uvjerljivija, jer tijekom svih 90. minuta Lomničani su bili ti koji su diktirali tempo. U kojem će smjeru otići utakmica naznačile su uvodne minute, jer za rana je domaća momčad povela s 2:0.

Kristijan Arbanas u 10. je minuti bio precizan s bijele točke, da bi amo četiri minute kasnije Ivan Havliček podebljao vodstvo. S 2:0 otišlo se na odmor, da bi u 48. Domagoj Šoštarec postavio konačnih 3:0.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 9. KOLO
NK LOMNICA – NK TUROPOLJAC 3:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 K. Arbanas (10-11m), 2:0 Havliček (14), 3:0 Šoštarec (48)
NK LOMNICA: Jerković, Gršić, Cindrić, Delić, Arbanas, Havliček, Kljajić (od 87. Beg), Mostarlić (od 90. S. Čizmadija), Gudelj, Šoštarec, Z. Čizmadija. TRENER: Stjepan Deverić
NK TUROPOLJAC: Eremija, Gogić (od 54. Perić), Saraf, Čaić, Ivančić, Šutalo (od 54. Matasić), Čunčić, Hadžiabdić, Horvat, Lucin (od 74. Markulin), Šestok. TRENER: Stiven Žitnik

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija