Na gradilištu

FOTO: Kraju se privode radovi na rekonstrukciji potkrovlja OŠ Rugvica

Ovom rekonstrukcijom škola će biti bogatija za četiri nove učionice i knjižnicu, sanitarne čvorove, kabinete, spremište te vanjsko evakuacijsko stubište
DSC_7607

Prošlog ljeta započeti radovi na rekonstrukciji potkrovlja Osnovne škole Rugvica privode se kraju. Prema informacijama koje smo dobili za obilaska radova vjeruje se kako će sve biti gotovo kroz mjesec i pol dana, te da će djeca od nove školske godine moći koristiti nove prostore.

I ove radove vrijedne 9,2 milijuna kuna financira Zagrebačka županija, koja je financirala i radove spoja škole i dvorane.

-Zahvalan sam Zagrebačkoj županiji na realizaciji ovog projekta za našu školu. Ovdje nismo stali, već smo uz suglasnost Vijeća Zagrebačkoj županiji poklonili zemlju za izgradnju dodatne školske zgrade, koja bi trebala biti izgrađena iz sredstava NPOO-a. Time bi naša škola imala jednosmjensku nastavu- istaknuo je načelnik Mato Čičak, za obilaska radova u kojem su mu se pridružili resorni županijski pročelnik Ivica Radanović te ravnatelj škole Robert Munđer.

-Ovime dobivamo jedan nadstandard u našem funkcioniranju- istaknuo je Munđer i naglasio kako je ovim radovima škola i energetski obnovljena.

Inače, ovom rekonstrukcijom škola je dobila četiri nove učionice i knjižnicu, sanitarne čvorove, kabinete, spremište te vanjsko evakuacijsko stubište.

Događanja
Rugvica