Pomeli su konkurenciju

FOTO: Karate klub Velika Gorica najuspješniji klub sisačkog Tigar kupa

Velikogorički karatisti ukupno su osvojili 16 odličja
image10

Iza karatista Velike Gorice još je jedan uspješan turnirski nastup. U vikendu za nama mlade nade trenera Gorana Živkovića nastupile su u Sisku na Tigar kupu. Natjecanje je okupilo gotovo 430 natjecatelja iz 41 kluba, a velikogorički klub je nastupio s 21 natjecateljem, koji su ukupno osvojili 16 odličja. Sa šest osvojenih zlatnih, četiri srebrne i šest brončanih medalja, Karate klub Velika Gorica završio je u ekipnom poretku na prvom mjestu.

-Najuspješniji naš natjecatelj bio je Vito Hulina koji je osvojio dva zlata, u uzrastu mlađih kadeta i kadeta- ističe trener Goran Živković.

Uz Vitu, zlatne medalje osvojili su još; Petar Tibor, Noel Jeromić, Ema Jukić i Ema Filković. Mara Gusić, Nika Budinski, Nikola Huzjak i Katja Braica svoj su nastup okončali osvajanjem srebrnih medalja, dok su bronce osvojili Luka Radić, Mia Čunčić, Matej Čarakovec, Luka Lukačić, Mara Gusić i Matea Kordić.

-Idućeg vikenda očekuje nas turnir u Križu za mlađe uzraste, a 1. travnja nastupamo na TAD Cupu u Rijeci koji će poslužiti kao provjera pred prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore- poručio je Živković.

Sport
Velika Gorica