FOTO: Izložba pisanica u Pušći

Izložba je bila prodajnog karaktera, a sav prihod donirat će se u humanitarne svrhe, a namjenu će Udruga žena Pušća naknadno objaviti

Udruga žena Pušća organizirala je 16. tradicionalnu izložbu uskrsnih pisanica, a glavni partneri bili su joj Dom za starije i nemoćne „Zlatno doba“, OŠ Pušća i OPG Bregeš. Kako je naglasila predsjednica Udruge žena Pušća Dragica Milić trude se da ovaj sajam ostane tradicija jer su uključeni učenici škole i štićenici doma za starije, a njima je to lijepo vrijeme u kojem se zajedno druže.

Posjetitelje i izlagače pozdravio je i načelnik Općine Pušća Filip Bernardić istaknuvši kako Udruga žena ima značajno mjesto u društvenom životu Općine Pušća, a najavio je i bogat program koji se sprema u povodu Dana Općine Pušća pod nazivom „Jurjevo u Pušći“.

Spomenimo da su u kulturnom dijelu programa sudjelovali najmlađi članovi KUD-a Pušća, a nekoliko prigodnih napjeva izveo je MPZ KUD-a Pojatno. Izložba je bila prodajnog karaktera, a sav prihod donirat će se u humanitarne svrhe, a namjenu će Udruga žena Pušća naknadno objaviti.