FOTO: Iza Teniskog kluba Jakovlje uspješna je godina

Tenis klub Jakovlje okuplja oko četrdeset aktivnih igrača tenisa iz Jakovlja i okolice, a djeluju već četiri godine. Predsjednik je Marijan Capek, a početkom veljače istekao mu je prvi mandat kojeg je dobio na osnivačkoj skupštini 2016. godine.

Članovi su zadovoljni njegovim radom i jednoglasno su odlučili da ima njihovu podršku i u narednom četverogodišnjem mandatu. A razloga za zadovoljstvo radom, kao i planom, ima napretek. Brojne su aktivnosti koje su jakovljanski tenisači odradili protekle četiri godine i dobro su se implementirali na hrvatsku tenisku scenu. Kako je najavio reizabrani predsjednik Marijan Capek, ova godina imat će desetak značajnih aktivnosti, a posebno ih raduje što će krenuti i teniska liga s očekivanih 16 parova, a igrat će se do rujna za kada je planirana velika završnica osam najbolje plasiranih parova.
 
Na skupštini su bili načelnica Općine Jakovlje Sanja Borovec i njen zamjenik Mario Hlad koji su dali veliku podršku klubu. Osim financijska pomoć koju dobivaju za svoje projekte, načelnica Borovec najavila je moguću podršku i u gradnji teniske infrastrukture na području općine Jakovlje.