FOTO: Iz ljubavi prema djeci rodila se ideja o pokretanju Rođendaonice i igraonice Miki Maus

Ukoliko i Vi želite svome djetetu pružiti nezaboravan rođendan ne preostaje vam ništa drugo nego da dođete do Ulice Hrvatskih branitelja 7 u Dugom Selu i sami se uvjerite u ono što vam pruža Rođendaonica i igraonica Miki Maus

U trenucima kad većina mladih razmišlja o odlasku iz Hrvatske, kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem, pronašli smo i svijetli primjer koji pokazuje kako mladi žele ostati u svome kraju i svojim radom i djelovanjem pridonijeti daljnjoj kvaliteti života u svojoj sredini. Sjajan primjer toga nam dolazi iz Rugvice, gdje je 23-godišnja Sara Jakšić, odlučila uz rad u struci kao medicinska sestra u Dugom Selu otvoriti Rođendaonicu i igraonicu za najmlađe Miki Maus.

-Budući da obožavam dječicu, a kako sam ih godinama čuvala odlučila sam se da je vrijeme da pokrenem nešto ovakvoga, kako bih s djecom provodila vrijeme svaki dan- o razlozima pokretanja rođendaonice i igraonice će Sara Jakšić.

Prvi radni dani i igre uz pjesmu i dječji smijeh iza nje i kolegice su.

-Prilagođavamo se svakom djetetu i njihovoj dobi, te ovisno o njihovom željama organiziramo tematske rođendane. Osim toga, u prostoru je velika igraonica, a tu su i karaoke, natjecanja u skakanju u vrećama, povlačenja štrika. Jednostavno, ono što djeca traže mi se tome prilagodimo- priča nam Sara, koja je i više nego zadovoljna prvim rođendanima koji su proslavljeni u ovoj igraonici.

-Djeca su nakon svega bila sretna. A njihov osmijeh i nama je poticaj da u budućnosti budemo još i bolji- kaže nam idejna pokretačica jedinstvenog mjesta za igru u dugoselskom kraju.

Ukoliko i Vi želite svome djetetu pružiti nezaboravan rođendan ne preostaje vam ništa drugo nego da dođete do Ulice Hrvatskih branitelja 7 u Dugom Selu i sami se uvjerite u ono što vam pruža Rođendaonica i igraonica Miki Maus.

-Kako u našoj okolici nema mjesta gdje roditelji mogu na nekoliko sati ostaviti svoju djecu na igri, odlučila sam se da je Dugo Selo, bez obzira na to što sam ja iz Rugvice najprikladnije mjesto za nešto takvoga- istaknula je Sara.

Između ostaloga ljupko vodstvo priprema i svakojaka druga iznenađenja i programe.

-Pripremamo i razne igraonice i radionice preko tjedna. Ovdje će najmlađi moći pogledati i najnovije crtiće, ali se i dobro zabaviti na našim tematskim partyjima- o budućim aktivnostima će Sara Jakšić.

A što sve najmlađe očekuje u Rođendaonici i igraonici Miki Maus možete vidjeti i sami.