Nastavljena turneja II. izbornom jedinicom

FOTO: Ivanić-Grad je grad koji danas vidljivo napreduje. Gradonačelnik Leš: Hvala suradnicima i građanima koji su uvijek dali potporu tom razvoju

Gordan Jandroković i kandidati II. izborne jedinice turneju Zagrebačkom županijom nastavili su u Ivanić-Gradu, gdje im je domaćin bio gradonačelnik Javor Bojan Leš, ujedno sedmi na listi za Hrvatski sabor
DSC_2029

Nakon Dubrave i druženja s mještanima i obilaska OPG-a Emina Burek, Gordan Jandroković i kandidati II. izborne jedinice turneju Zagrebačkom županijom nastavili su u Ivanić-Gradu, gdje im je domaćin bio gradonačelnik Javor Bojan Leš, ujedno sedmi na listi za Hrvatski sabor.

Tom prilikom delegacija predvođena predsjednikom Sabora obišla je Crkvu svetog Petra apostola gdje je župnik Branko Koretić, prisutne upoznao s radovima na obnovi crkve, kao i cjelokupnom župnom zajednicom, koja radosno iščekuje da crkva zasja u svom punom sjajnu. Nakon obilaska crkve, uslijedio je posjet Specijalnoj bolnici Naftalan, koja je danas nositelj lječilišnog turizma Zagrebačke županije, ali i šire.

-Ivanić-Grad nam se sada priključio u II. izbornoj jedinici, što mi je naročito drago, jer je to grad koji vidljivo napreduje. U tijeku su projekti izgradnje sportske dvorane, dva vrtića, poduzetničkog akceleratora… Dio projekata financira se lokalnim sredstvima, što gradskim, što županijskim, no tu ima državnih i europskih sredstava. Gradonačelnik Javor Bojan Leš uspješno i kvalitetno vodi grad- kazao je prilikom obilaska Ivanić-Grada nositelj HDZ-ove liste u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković, kojem je drago što se lokalni ljudi u ovim sredinama mogu pohvaliti s mnogim stvarima.

-To je nama drago, jer to pokazuje da Hrvatska napreduje. To je pokazatelj kako politička stabilnost koju smo osigurali sa sobom vuče gospodarski napredak, nove projekte, nova radna mjesta, veće plaće i veće mirovine. To je cilj i mi se upravo na to želimo koncentrirati, jer nas zanimaju konkretni projekti i životni standard naših ljudi- naglasio je Jandroković, koji je i prije četiri godine bio nositelj liste, koja je osvojila šest zastupničkih mandata u ovoj izbornoj jedinici.

-Imamo jako dobru i kvalitetnu listu, na kojoj su dva gradonačelnika, Bjelovarsko-bilogorski župan, kao i iskusni političari. I ovoga puta je cilj biti najbolji, vjerujem kako će HDZ s partnerima biti pobjednička lista s najmanje šest mandata- poručio je Gordan Jandroković.

S područja Zagrebačke županije na listi se na 13. mjestu nalazi Eva Jendriš Škrljak, načelnik Dubrave i saborski zastupnik u prošlom sazivu Hrvatskog sabora Tomislav Okroša je deseti, a po prvi puta na listi je i gradonačelnik Ivanić-Grada, Javor Bojan Leš koji se nalazi na sedmom mjestu.

-Velika je čast biti na listi, a to je dokaz kako su stranka i Gordan Jandroković prepoznali moj rad kroz ova tri mandata. Hvala mojim suradnicima i svim građanima Ivanić-Grada koji su uvijek dali potporu tom razvoju grada. Imamo kvalitetnu listu, a ja vjerujem kako svojim iskustvom mogu doprinijeti uspjehu ove pobjedničke liste- poručio je gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš.

Ivanić-Grad
Politika