Večer boksa u Velikoj Gorici

FOTO: Ivan Njegač do još jedne pobjede pred velikogoričkom publikom: Za ožujak najavljujem još jaču i atraktivniju priredbu

Mađarski boksač nije se dao slomiti u šest rundi, no Njegač je došao do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca
Večer boksa u Velikoj Gorici Jurica Galoic/PIXSELL

U Bakariću je sinoć u organizaciji Ivana Njegača održana Večer profi boksa koja je donijela 11 mečeva. Vrhunac večeri bio je meč Ivana Njegača i Mađara i Attile Csereklyeija, a u ring su ušli i braća Pavčec, Ivica Bačurin, Bruno Knježević i cijela plejada mladih boksača koji traže svoje mjesto pod suncem.

-Što se same priredbe tiče time mogu biti zadovoljan, sve je prošlo u najboljem redu. Šteta, što je izostao očekivani odaziv publike. Onima koji su došli zahvaljujem na dolasku i podršci- kazao je Njegač uz poruku;

-Već sada mogu najaviti kako ćemo sljedeće godine u ožujku organizirati novu priredbu koja će donijeti još bolje i atraktivnije mečeve- poručio je Njegač, koji je u Velikoj Gorici došao do 17 profi pobjede.

Mađarski boksač nije se dao slomiti u šest rundi, no Njegač je došao do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca.

-Nakon što se razbolio moj prvi protivnik morali smo u dva dana naći zamjenu. Zadao sam mu podosta udaraca, dobro sam ga namlatio no nije se dao slomiti- prokomentirao je meč Ivan Njegač.

Ivica Bačurin nokautirao je Igora Kantara za 36. pobjedu, a nove pobjede pred domaćom publikom proslavila su i braća Lovro i Petar Pavčec.

Sport
Velika Gorica