Turopoljski "El classico"

FOTO: Gradići pobjednički kroz Vukovinu

Ban Jelačić još uvijek bez pobjede
DSC_0271

Nakon prošlonedjeljnog turopoljskog “El classica” u Mraclinu, gdje je istoimeni domaćin ugostio Ban Jelačić, ove subote odigran je još jedan turopoljski “El classico” 4. NL. Ban Jelačić u Vukovini je ugostio Gradiće, koji su pobjednički prošli kroz Vukovinu.

Golovima Godinića i Vorija u prvom dijelu, sastav Gradića je došao do pobjede od 2:0 kojom su učvrstili svoju poziciju u sredini redoslijeda, trenutno su sedmi s 26 bodova, dok je Jelačić u donjem dijelu poretka – dvanaesti s 18 bodova.

U subotnjim utakmicama vodeća trojka zabilježila je nove pobjede; Zelina je s 4:3 svladala Moslavinu, GNK Tigar Rakitje s 1:0 je slavio u Stupniku, dok je Mraclin golovima Kosa i Lučića s 2:0 na Zelenjaku porazio Naftaš Ivanić. Domaće pobjede uknjižili su Libertas koji je s 2:1 svladao Topusko i Lekenik koji je s 2:0 porazio posljednjeplasirani TŠK 1932.

U nedjelju od 15 sati igraju; Rugvica Sava – SULA i Croatia-Top.

4. NL SKUPINA B, 18. KOLO
NK BAN JELAČIĆ – NK GRADIĆI 0:2 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Godinić (25), 0:2 Vori (37)
NK BAN JELAČIĆ: Sakač, Rovišan, Maslač, Karaula (od 46. Hrženjak), Miletić (od 57. Augustić), Ivanković, F.Milatović, Jurić, Smolković, Krasnić (od 46. M.Nikić), Koprivčić (od 46. Čumpek). TRENER: Stefan Rajić
NK GRADIĆI: Beblek, D.Posavec, Vori, I.Cindrić, Rajić, Borovac, Sudar (od 75. Fridrih), Abramović, Šuman (od 75. Pralas), Božić, Godinić (od 85. Belčić). TRENER: Mladen Arbanas

Sport
Velika Gorica