Samo dječja igra nikad ne umara

FOTO: Festival igračaka još jednom zasjao u punom sjaju, vatrogasci iznova oduševili djecu

Kroz dva dana manifestacije djeca i odrasli mogu uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama uz slogan "igra nikad ne umara"
DSC_6826

Uz svečani mimohod olovnih vojnika otvoren je 9. Festivala igračaka u Ivanić-Gradu. Sportski park Zelenjak ponovno je pretvoren u veliko igralište s bogatim programom.

Uz izložbe kolekcionara igračaka, LEGO kockica i maketa željeznica održavaju se kreativne likovne radionice, face painting, pikulanje i gumi-gumi. Djeca se mogu utrkivati drvenim konjićima, natjecati se u gađanju lukom i strijelom ili igrati alku na tatinim leđima.

Ivanićgradski vatrogasci ponovno su pripremili veliki poligon s nekoliko postaja na kojima uz zabavu podučavaju djecu o svom plemenitom pozivu.

-Krenuli smo iz male sportske dvorane, a zahvaljujući entuzijazmu ljudi ovo je sada preraslo i naš Zelenjak, kojeg je lijepo vidjeti ovako ispunjenog ljudima- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, uputivši posebnu zahvalu vatrogascima koji su još jednom pripremili bogati program, koji je oduševio brojnu djecu.

-Vatrogasci su pravi primjer kako djelovati u lokalnoj zajednici, a sve ovo što oni danas rade, rade volonterski i na tome im još jednom veliko hvala. Svako dijete koje sudjeluje u tim aktivnostima dobije medalju i mali znak pažnje, koji im vatrogasci daju od srca- naglasio je Cuvaj.

Kroz dva dana manifestacije djeca i odrasli mogu uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama uz slogan “igra nikad ne umara”.

Događanja
Ivanić-Grad