Startala Malonogometna liga Vukomeričkih gorica

FOTO: Efikasno otvaranje Breške lige, Donji Hruševec i Daniel Gorenc još jednom sjajni domaćini

Za dobru zabavu na Donjem Hruševcu zadužena je bila grupa Noćne lutalice, a svi su se posjetitelji mogli počastiti i gulašem, kojeg su spremili vrijedni lovci iz Lovačkog društva Vepar Kravarsko
DSC_3053

S Novog Brda krenulo je 21. izdanje Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. 13 najhrabrijih i najspremnijih odlučilo je još jedno ljeto provesti u bespućima prelijepih Vukomeričkih gorica, koja su zahvaljujući baš ovoj ligi dobila ljetnu zabavu, koja iz godine u godinu ispunjava i mlade i stare.

Prvo kolo na Novom Brdu donijelo je izrazito efikasan nogomet u kojem su postignuto 33 zgoditka. Najefikasniji Šiljakovina i Opatija koji su protivničke mreže zatresli po šest puta, dok gol manje na startu bilježi Dubranec. Ljepotica kola bila je utakmica između Velike Bune i Donjeg Hruševca u kojem je Donji Hruševec slavio s 3:2.

Upravo je Donji Hruševec bio domaćin nedjeljnog kola na igralištu kod Područne škole, gdje su domaćini ujedno slavili i prošlogodišnji naslov. K tome slavili su i na domaćem terenu. I kontra Novog Brda bilo je “knap”, a pobjednika je odlučio gol Gabrijela Gorenca. “Mali” Gorenc tako je još više obradovao ionako sretnog Daniela Gorenca koji se potrudio da zadovolji sve organizacijske prilike.

Za dobru zabavu bila je zadužena grupa Noćne  lutalice, a svi su se posjetitelji mogli počastiti i gulašem, kojeg su spremili vrijedni lovci iz Lovačkog društva Vepar Kravarsko.

Na “vrućem” asfaltu Donjeg Hruševca, do drugih pobjeda uz Donji Hruševec stigli su; Opatija koja je nakon šestice u mreži Pokupskog, tricu ubacila u gol Kravarskog.

Kozjača je na pogon Pevčevih sinova – Marka, Jurice i Luke, ali i ostatka mlade ekipe prvotno sredila Markuševec (3:0), da bi u drugom izlasku na teren Badelovi manekeni s 4:0 bili sigurni protiv Pokupskog.

Šumari iz Šiljakovine na startu lige su sa 6:3 porazili Kravarsko, dok su u nedjelju s čistih 5:0 slavili protiv Lučelnice.
Liga se nastavlja sljedećeg vikenda subotnjim kolom u Šiljakovini te nedjeljnim u Pokupsko.

MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKIH GORICA
REZULTATI: 1. KOLO (NOVO BRDO): Dubranec – Lučelnica 5:0, Šiljakovina – Kravarsko 6:3, Opatija – Pokupsko 6:0, Kozjača – Markuševec 3:0, Velika Buna – Donji Hruševec 2:3, Novo Brdo – Lukinić Brdo 3:2

REZULTATI: 2. KOLO (DONJI HRUŠEVEC): Donji Hruševec – Novo Brdo 1:0, Markuševec – Velika Buna 0:0, Pokupsko – Kozjača 0:4, Kravarsko – Opatija 0:3, Lučelnica – Šiljakovina 0:5, Strezojevo – Dubranec 4:1

POREDAK: 1. Opatija 6, 2. Šiljakovina 6, 3. Kozjača 6, 4. Donji Hruševec 6, 5. Strezojevo 3, 6. Dubranec 3, 7. Novo Brdo 3, 8. Velika Buna 1, 9. Markuševec 1, 10. Lukinić Brdo 0, 11. Kravarsko 0, 12. Pokupsko 0, 13. Lučelnica 0.

Kravarsko
Sport
Velika Gorica