FOTO: DVD Rugvica pripremila najbolji roštilj

40860483_10215423388631825_576937051291648000_n

Natjecanjem u pripremanju roštilju nastavljena je proslava Dana Općine Rugvica. Natjecanju, koje je održano po prvi puta odazvalo se devet ekipa s područja Rugvice, koje su za sve okupljene posjetitelje, kojih se i ovoga puta okupilo u velikom broju pripremili roštilj za „prste polizati“.

Nažalost, svi nisu mogli biti pobjednici, te su kod ocjenjivačkog žirija o onima najboljima odlučivale nijanse. Titulu majstora roštilja ovoga su puta odnijeli vatrogasci DVD-a Rugvica, iza kojih su se smjestili Novaki Oborovski te Oborovo.

-Zadovoljan sam odazivom, a vjerujem da su i posjetitelji. Već sada mogu reći kako ćemo sljedeće godine sve ovo pokušati podići na razinu više, kako bi ovi naši Dani Rugvice postali prepoznatljivi u cijeloj županiji i Gradu Zagrebu. Naša je želja da od ovih Dana napravimo turističku atrakciju, jer mislim da smo već sada došli nekim razvikanim velikim manifestacijama- rekao je načelnik Mato Čičak.

Roštiljada je obogaćena i prijateljskom utakmicom između Općine Rugvica i Policijske uprave zagrebačke, koja je nakon velike borbe završila bez pobjednika 3:3.

Događanja
Hrvatska