FOTO: Dugo Selo i Mladost (Ž) odigrali dopadljivu utakmicu, za potpuno ocjenu nedostajali golovi

Više od 200 okupljenih gledatelja moglo je vidjeti zanimljivu i "živu" utakmicu

Nakon dva domaća poraza, nogometaši Dugog Sela dočekali su u “svom dvorištu” Mladost (Ž), koja je u Dugo Selo došla s novim trenerom – Tihomirom Bradićem, koji je doveo momčad na megdan protiv prijatelja Gorana Hendaka. Susret dvojice vrbovečkih stratega završio je bez golova.

Bez obzira na to, više od 200 okupljenih gledatelja moglo je vidjeti zanimljivu i “živu” utakmicu. Živost s terena prenijela se i na tribine, a za potpuno ocjenu utakmicu nedostajali su jedino golovi.

Gosti su im bili bliže u prvom, a domaći igrači u drugom dijelu. Sjajne prilike za Mladost u pogodak nisu uspjeli pretvoriti Marko Guja i Domagoj Colarić, koji je glavom pucao tik uz vratnicu vrlo dobrog domaćeg vratara Ivana Mandića.

U nastavku susreta domaći su nogometaši uspostavili terensku inicijativu, a plod takve igre bili su dobri pokušaji Frana Petkovića i Maksa Slunjskog, koji nisu pronašli put do mreže gostujućeg vratara Nikole Ilinčića.

Kad se podvuče crta, remi je najrealniji i najpošteniji ishod susreta, kojim su više bili zadovoljni u domaćim redovima, jer je prekinuta negativna serija, dok su gosti očekivali puni plijen nakon tri remija na gostovanjima.

Reakcije trenera
Goran Hendak (NK Dugo Selo): Prava prvenstvena utakmica. Upravo ovo nam je trebalo da se vratimo u pravi ritam i da na domaćem terenu uspostavimo tu rezultatsku ravnotežu. Nama je bilo teško, jer smo kod kuće izgubili dvije utakmice za redom, zbog čega smo ovdje išli na to da ne primimo golo protiv jako dobre ekipe Mladosti. Čestitam svima i na kraju mislim kako je ovo realan rezultat.

Tihomir Bradić (NK Mladost): Odlična utakmica za gledati. Iskreno, mi smo se ovdje nadali pobjedi kako bi napravili iskorak u gostima. Nismo očekivali da ćemo se kući vratiti samo s jednim bodom, očekivali smo sva tri boda. Očekivali smo da će ova utakmica preokrenuti stvari u našu korist. Život ide dalja, a mi se moramo okrenuti sljedećem protivniku doma.

SUPERSPORT 2. NL, 8. KOLO
NK DUGO SELO – NK MLADOST (Ž) 0:0
NK DUGO SELO: Mandić, Salar (od 56. Slunjski), Mustapić, M. Starčić, J. Starčić (od 67. Palić), Radoš, Petković (od 85. Selman), Bastalec, Darojković, Kovačić, Filipović. TRENER: Goran Hendak
NK MLADOST (Ž): Ilinčić, Čordaš (od 79. Kožarić), Jajalo, Bošnjak, Šuto, Colarić (od 71. Baraban), Franceković, Herceg (od 71. Raužan), Guja, Brezina, Jakšić. TRENER: Tihomir Bradić