Oni su najbolji u Hrvatskoj

FOTO: Dubrava ugostila državno prvenstvo u samostrelu, Valentina Pereglin Mrnjavčić i Domagoj Pereglin seniorski prvaci

U subotu je održano natjecanje za kadete i juniore, a u nedjelju za seniore
5839185627675999937_121

U vikendu za nama u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava održano je 19. Prvenstvo Hrvatske samostrelom field – 18 metara. U subotu je održano natjecanje za kadete i juniore, a u nedjelju za seniore.

U kategoriji IAU „Classic“ kadeti ekipno, strijelci SK Ivanić iz Ivanić Grada Iva Popović-Gecan, Helena Dumić i Ema Gašparović osvojili su prvo mjesto, a strijelci SD Dubrava 1094 Laura Vuk, Marija Štrbenac i Filip Bezrok drugo mjesto.

U kategoriji IAU „Match Play“ kadeti, Daniel Benačić iz SD Strijelac osvojio je prvo mjesto, Fran Štehec Sušac iz SK Predionica drugo, a Laura Vuk iz SD Dubrava 1094 treće mjesto.

U kategoriji Match Play juniori, Helena Dumić iz SK Ivanić osvojila je prvo mjesto, Petar Blagec iz PGSD Zagreb drugo, a Iva Popović-Gecan iz SK Ivanić treće mjesto.

U kategoriji IAU „Classic“ seniori ekipno, strijelci SD Dubrava 1094 Domagoj Pereglin, Valentina Mrnjavčić Pereglin i Marijan Kajfeš osvojili su prvo mjesto. Strijelci SD Veliko Trgovišće Martin Oborovečki, Mihaela Oborovečki i Karla Bartolović osvojili su drugo, a strijelci SK Ivanić Iva Popović-Gecan, Helena Dumić i Milenko Šaško treće mjesto.

U kategoriji IAU „Match Play“ seniori, Domagoj Pereglin iz SD Dubrava 1094 osvojio je prvo mjesto, Martin Oborovečki iz SD Veliko Trgovišće drugo, a Marijan Kajfeš iz SD Dubrava 1094 treće mjesto, dok je kod IAU „Match Play“ seniorke, još jedan naslov osvojila Valentina Mrnjavčić Pereglin iz SD Dubrava 1094 ispred Karle Bartolović iz SD Veliko Trgovišće koja je bila druga, dok je Mihaela Oborovečki bila treća.

Dubrava
Sport